Képzeldapu,

bedurvítottak. Hát az MSZP-sek, ki más. Most láttam egy kampány-reklámot, amiben kimondják egy-az-egybe, hogy a Fidesz a szélsőjobbot hozza magával. Eddig még - emlékszel? - sose tettek ilyet. Nem támadtak, úgymond, direktbe. Szóval úgy tűnik, felvették a kesztyűt, de még mielőtt felvették volna, telerakták ólom-golyókkal. Most nagyot odacsapnak. De csak most, a finish-ben. [Apu: Kislányom, csapkodnak. Pánikban vannak, rémültek, a vesztüket érzik. Boszorkányt kiáltanak.]

Elmúlt a szelídségük. Talán felesleges volt, meg inproduktív, meg hatástalan, nekem mégis hiányzik. Már a baloldal is támad, fenyeget. Már ők is a "kevésbé rossz" választására appellálnak. Azért szavazzak rájuk, hogy a szélsőjobb ne kerüljön hatalomra. Tényleg ide jutottunk?

Szélsőségekbe kezdünk csúszni, és ez ilyesztő, Apu.

Szerző: buldus  2010.03.30. 00:13 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kepzeldapu.blog.hu/api/trackback/id/tr91879695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása